Teacher | Дата: Середа, 21.11.2012, 17:59 | Повідомлення # 1 |
 Эксперт
Група: Администраторы
Репутація: 5
Статус: Offline
| Перед початком обговорення теми необхідно створити обліковий запис (зареєструватись) на сайті гімназії. Прохання реєструватись під своїми власними даними (ім’я та прізвище, клас), які записані кирилицею, наприклад , Петренко Іван. НІК при реєстрації - своє призвище та ім'я ЛАТИНИЦЕЮ. Якщо будуть використовуватись незрозумілі НІКІ молодих хакерів, то буду їх нещадно видаляти. Наслідком стануть відповідні оцінки в журналі. Обговорюємо фільм «Великая Война», насамперед серії «Київ 1941», «От Днепра до Одера». Завантажити (або передивитись в онлайні) фільми можливо за посиланням Фільм "Великая Война" Оцінюється: -Кількість повідомлень від користувача на форумі -Зміст повідомлень -Вміння користуватись сервісами форуму -Грамотність
С уважением, М.В.Курносенко
|
|
| |
Ура | Дата: Четвер, 27.12.2012, 10:36 | Повідомлення # 46 |
Чайник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Ещё понравилось в серии про Ржев: " -Да.... не умели МЫ( МЫ -это кто?) наступать на летнего немца.....всё поле усеяно молодыми ребятами с гв.значками...один немецкий пулемёт и поле убитых наших.." НУ НЕ УМЕЛИ НАШИ ГЕРОИ- МОЛОДЫЕ РЕБЯТА НАСТУПАТЬ БЕЗ АРТ ПОДГОТОВКИ НА ПУЛЕМЁТЫ НЕМЦЕВ, БИВШИ В УПОР. А КАКОЙ ************ ТО ИХ ПОСЫЛАЛ ТАК ВОТ НА УБОЙ? САМИ ЧТОЛЬ ПОБЕЖАЛИ,ПОТОМУ КАК НЕ УМЕЛИ ?
Кравець Артем.
|
|
| |