Броварська гімназія ім.С.І. Олійника. - харчування
Friday, 27.05.2022, 21:51Вітаю Вас, Гость | RSS |Copyright ©Megerya Maryna // 
  • P7020060
  • DSC_0050
  • P2220059
  • P2220067
  • P2220104
  • P2220167
  • P9160119
  • PA100024
  • PA100083
  • PA160158
  • PA170178
  • PA180186
  • PB010033
  • PB010114
  • PB010117
  • PB060014
  • dsc_0050
  • PB080061
  • PB080101
  • PB080115
Головна      Мій профіль     Вихід    Вхід


Чотирьохтижневе сезонне дабл - меню сніданки

Чотирьохтижневе сезонне дабл - меню обіди

 

Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку

Режим організації харчування здобувачів освіти початкової школи Броварської гімназії імені С. І. Олійника Броварської міської ради Броварського району Київської області

ПРОГРАМА «Організація харчування в комунальних закладах освіти Броварської міської територіальної громади» на 2021-2023 роки

ВСЕ ПРО ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ НА САЙТІ МОН

 

Проект рекомендованого меню для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту

Міністерство охорони здоров’я України повідомляє про оприлюднення меню рекомендованого для використання в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, а також дитячих закладах сфери соціального захисту.

Розробка меню здійснювалась робочою групою до складу якої увійшли представники МОЗ України, Євген Клопотенко та команда проєкту CultFood, технологи та дієтологи, голова ВГО «Асоціація дієтологів України».

Меню розроблялись на підставі норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.

Технологічна документація на страви та вироби, що увійшли до меню надана Євгеном Клопотенко та командою проєкту CultFood. Крім того, під час складання меню частково була використана технологічна документації на страви та вироби зі збірників рецептур з деякими доопрацюваннями щодо вмісту солі, жирів та цукрів.

З технологічною документацією на страви та вироби можна ознайомитись за посиланням - https://drive.google.com/drive/u/3/folders/1F1_cxW3EuvSQ8D2Jvvs4jGHBWgr_QLs2.

Меню для одноразового харчування на зимовий період (xlsx, 422 Кб)

Меню для одноразового харчування на осінній період (xlsx, 609 Кб)

Меню обідів для зимового періоду (xlsx, 808 Кб)

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 1 тиждень (xlsx, 775 Кб)

Меню обідів для осіннього періоду (xlsx, 792 Кб)

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 2 тиждень (xlsx, 1 Мб)

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 3 тиждень (xlsx, 1 Мб)

Семиденне меню для 5-ти разового харчування на зимовий період 4 тиждень (xlsx, 1 Мб)

Детальна інформація для батьків розміщена на сайті